verslag dames senioren MSV – Hillegom 30 april 2017

De Bollenstreek derby tegen Hillegom stond vandaag gepland. De vorige wedstrijd eindigde in 12-14 voor de dames van MSV. 30 april stond de return op het programma. Klokslag 12 uur floot scheidsrechter Schepens af. Het eerste doelpunt was voor Hillegom die gretig begonnen aan de wedstrijd. Dat het een taaie wedstrijd zou worden was al bekend. Gelukkig was het Rozi Prins die voor de eerste 2 doelpunten zorgde en de stand op 2-1 zette. Hillegom kwam daarna onverwacht op een voorsprong van 2-5. MSV schrok daar flink van en door een raak geschoten penalty van Rozi werd de opmars naar een gelijke stand en later en voorsprong ingezet. Een penalty werd vakkundig uit de doel gewerkt door de Noordwijkse keepster Sonja Loos. Mede door doelpunten van Kimberley Zuidhoek en Joyce Godé werd een ruststand van 9-6 bereikt.
Na de rust werd er echt gas gegeven door de Noordwijkse dames en bestookte MSV het Hillegomse doel. Wat resulteerde in een flinke voorsprong van vele doelpunten. Uit mooie combinaties vielen de meeste doelpunten. Door snel een break out te nemen en het overzicht te houden kwamen de Hillegomse dames nauwelijks meer tot scoren. Dat er niet meer gescoord werd door de tegenstander resulteerde in frustratie van het bezoekende team. Het enige wat de scheidsrechter daar tegen kon doen was gele kaarten trekken of tijdstraffen uitdelen. De voorsprong was uiteindelijk zo groot geworden dat MSV geen moment meer in gevaar kwam in de tweede helft.
Door deze overwinning blijven de dames in de bovenste regionen van de competitie en is er nog van alles mogelijk.
Door doelpunten in de tweede helft door Anne en Emma Schepens, Rozi, Joyce en Marloes Halvemaan ging de volle winst naar MSV. 17-8 was dik verdiend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s