Dat het een wedstrijd zou worden die alle kanten op zou kunnen gaan en de uitslag niet voorspelbaar zou zijn was van te voren al bepaald. De returnwedstrijd van deze zondag moest een winnaar opleveren omdat het in het belang van beide verenigingen was. Eerste doelpunt was voor MSV. Emma Schepens kreeg een penalty mee en Joyce Godé was degene die hem verzilverde. De tegenpartij liet zich niet van de wijs brengen en scoorde direct 1-1. Rozi Prins was degene die de dames op sleeptouw naam en de volgende 2 doelpunten maakte en daardoor voor deze zondag de topscoorster werd.  MSV kon niet echt afstand nemen en kwam zelfs even 2 punten achter. Daarna was het Karin v.d. Berg die een hattrick maakte en MSV weer op 7-7 bracht.  Toch was het Verburch die steeds weer antwoord kon geven op de doelpunten van MSV. Anne Schepens was degene die MSV net voor rust weer op gelijke hoogte bracht. De ruststand werd echter in het voordeel van MSV beslist 10-9 door een doelpunt van Rozi. Ook de tweede helft was van hetzelfde kaliber en beide teams ontliepen elkaar niet. Keepster Sonja Loos stond weer prima te keepen in het Noordwijkse doel en kon met regelmaat voorkomen dat er gescoord werd.  Er werden 5 penalty’s aan MSV gegeven waarvan er 4 door Joyce werden benut. Tot de stand 18-19 leek het er om te blijven spannen door nog een laatste schot op het doel van Karin. Echter het geluk van MSV was even op en doelpunten bleven uit en Verburch kon nog 4 x scoren.  In de laatste minuten moest helaas Anne nog de wedstrijd met een verstuikte enkel de wedstrijd verlaten. MSV moest helaas zonder punten deze wedstrijd eindigen en de overwinning aan Verburch laten.

Dinsdag 30 mei spelen de dames uit tegen Ventura om 20.00 uur.

Verslag Dames senioren MSV – Verburch 21 mei 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s